Vacancy

Advocaat / Advocate Administratief- en omgevingsrecht

Voor ons kantoor in Antwerpen of Turnhout zijn wij op zoek naar een advocaat / advocate die het departement omgevingsrecht komt versterken.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een Master in de Rechten met 2 tot 5 jaar ervaring binnen het administratief- en omgevingsrecht.

Een enthousiast, open, direct en teamgericht persoon zal zich bij ons meteen thuis voelen. Het spreekt je aan om te mogen werken in een dynamische bedrijfscultuur waarin snel geschakeld wordt. Daarnaast ben je flexibel en heb je geen ‘9 to 5’-mentaliteit. Je bezit uitstekende drafting skills in het Nederlands en het Engels. Streven naar de meest efficiënte oplossing voor de klant is jouw hoogste prioriteit.

Je kan je weg vinden in diverse gebieden van het omgevingsrecht (stedenbouw, milieu en handelsvestigingsbeleid) en het ruimere administratief recht. Meer specifiek heb je voornamelijk belangstelling voor het begeleiden van omgevingsvergunningsaanvragen en het voeren van daarmee gepaard gaande administratieve procedures, maar ook procedures inzake overheidsopdrachten ga je niet uit de weg.

Een greep uit de activiteiten

Je zal adviezen in begrijpelijke taal formuleren en overeenkomsten schrijven. Verder treed je op in administratieve en gerechtelijke procedures voor onze klanten en speel je een actieve rol in het voeren van onderhandelingen.

Aanbod

Wij bieden jou een plaats aan in ons kantoor te Antwerpen of Turnhout. Vanaf dag 1 ervaar je het totaalpakket van de moderne advocaat. Je krijgt de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van een dynamisch en snelgroeiend kantoor in een professionele omgeving met een aangename, collegiale werksfeer. Wij bieden je interessant en uitdagend werk aan voor grote en middelgrote ondernemingen. Een competitieve verloning zal worden gebaseerd op jouw skills en ervaring.

Solliciteren?

Interesse in onze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Je verstuurt deze rechtstreeks naar eline.jacobs@lawtree.be of je dient beide documenten in via het formulier. Uiteraard zorgen wij voor een discrete behandeling van je sollicitatie.

  • Max. file size: 32 MB.
  • Max. file size: 32 MB.