Vacancy

ADVOCAAT / ADVOCATE SOCIAAL RECHT

Voor ons kantoor in Antwerpen of Turnhout zijn wij op zoek naar een advocaat / advocate die het departement sociaal recht zal komen versterken.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een Master in de Rechten met een specifieke interesse in het sociaal recht met twee tot vijf jaar relevante ervaring. Onze nieuwe collega bezit uitstekende drafting skills in het Nederlands en het Engels. Het beheersen van de Franse taal is een meerwaarde. Streven naar de meest efficiënte oplossing voor de klant is jouw hoogste prioriteit.

Een greep uit de activiteiten

Je zal arbeids- en sociaalrechtelijke adviezen in begrijpelijke taal formuleren, arbeidsovereenkomsten en – reglementen en diverse policies opmaken, reviseren en analyseren.
Je zal onze cliënten bijstaan in gerechtelijke procedures en een actieve rol spelen in het voeren van onderhandelingen.
Wij zijn er van overtuigd dat een enthousiast, open, direct en teamgericht persoon zich bij ons meteen thuis zal voelen. Wij versterken ons team bij voorkeur met een gedreven persoon die graag zijn of haar steentje wil bijdragen aan een dynamische bedrijfscultuur waarin er snel geschakeld wordt. Een flexibele mentaliteit is daarom essentieel, waarbij een goede work-life balance sowieso het uitgangspunt blijft.

Aanbod

Wij bieden je een plaats aan in ons kantoor te Antwerpen of Turnhout. Vanaf dag 1 ervaar je het totaalpakket van de moderne advocaat. Je krijgt de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van een dynamisch en snelgroeiend kantoor in een professionele omgeving met een aangename, collegiale werksfeer. Wij bieden je interessant en uitdagend werk aan voor grote en middelgrote ondernemingen. Een competitieve verloning zal worden gebaseerd op jouw skills en ervaring.

Solliciteren?

Interesse in onze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Je verstuurt deze rechtstreeks naar eline.jacobs@lawtree.be of je dient beide documenten in via onderstaand formulier. Uiteraard zorgen wij voor een discrete behandeling van je sollicitatie.

  • Max. file size: 32 MB.
  • Max. file size: 32 MB.