Distributieovereenkomsten

Distributeurs en leveranciers ontzorgt LAWTREE Advocaten met overeenkomsten die ondere andere de leveringsvoorwaarden en -verplichtingen, kwaliteitsvereisten en regels rond merkgebruik verduidelijken.Verder stemmen we afspraken rond bijvoorbeeld exclusiviteit, afzetgebieden, afnameplicht en garanties contractueel op elkaar af.

Wij begeleiden u vanaf het precontractuele proces, onderhandelen intentieverklaringen, staan u bij met due diligence-onderzoeken en redigeren of schrijven de uiteindelijke overeenkomst.

Experten ter zake

Sanne Van den Abbeele is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht, Commercieel recht en Technologie en design.

Lotte Geerts is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Nicolas Wesling is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Margot De Gryse is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht en Commercieel recht.

Cato Gogne is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?