Franchise

LAWTREE Advocaten ondersteunt tot slot zowel franchisegevers als -nemers met de nodige contractuele voorzorgsmaatregelen. Zo bent u als franchisegever zeker dat uw merk voor 200% gerespecteerd blijft, en als franchisenemer dat u voldoende vrijheid heeft om uw bedrijf succesvol te runnen.

We gidsen u door de onderhandelingen en de precontractuele informatieverplichting met onder meer de opmaak of de controle van het precontractueel informatiedossier, maar staan ook in voor de letter of intent (LOI) en de onderhandeling of correctie van andere overeenkomsten waar uw traject om vraagt, zoals geheimhouding.

Experten ter zake

Nicolas Wesling is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Margot De Gryse is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht en Commercieel recht.

Sanne Van den Abbeele is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht, Commercieel recht en Technologie en design.

Lotte Geerts is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Cato Gogne is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?