Zelfstandige dienstverleningsovereenkomsten

Wanneer u als freelancer werkt of via een managementovereenkomst de leiding van een bedrijf op u neemt, of wanneer u uw organisatie versterkt met bijvoorbeeld freelancers of crisismanagers, dan weet u: succes staat of valt bij sterke samenwerkingsvoorwaarden.

Daarom gieten wij voor u alle afspraken in contracten die geen ruimte laten voor interpretatie of discussie. Denk aan de prestaties die geleverd moeten worden, de vergoeding en de manier waarop die betaald zal worden.

Heeft de andere partij al voor zo’n overeenkomst gezorgd? Dan kijken wij er kritisch naar en passen we ze aan waar nodig, zodat uw belangen zeker behartigd zijn.

Experten ter zake

Sanne Van den Abbeele is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht, Commercieel recht en Technologie en design.

Margot De Gryse is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht en Commercieel recht.

Nicolas Wesling is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Lotte Geerts is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Cato Gogne is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?