Incasso

Onbetaalde facturen? LAWTREE Advocaten zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Onze incasso advocaten doen er alles aan om uw geld zo snel, efficiënt en kostenneutraal mogelijk te innen en treden daarbij op als onestopshop. U bezorgt ons uw facturen en wij creëren een dossier voor u. Afhankelijk van de acties die u eerder al zelf ondernam, maken we een aanmaning op of bezorgen we uw dossier aan de gerechtsdeurwaarder, zodat de incassoprocedure meteen kan starten.

Wij maken ons sterk telkens op korte termijn een zitting te kunnen laten doorgaan bij de bevoegde rechtbanken. Bij de opstart van de procedure kunnen we indien nodig al beslag leggen op roerende goederen of bankrekeningen om te garanderen dat uw schulden worden afgelost.

Bij een succesvolle incasso bestaat de vergoeding van LAWTREE Advocaten uit het schadebeding, de opgelopen intresten en een eventuele rechtsplegingsvergoeding.

Klik op onderstaande afbeelding en download onze incasso whitepaper voor meer informatie:

Incasso_LAWTREE
Incasso | Whitepaper

Experten ter zake

Isabel Broers is management assistant bij LAWTREE Advocaten in het kantoor te Turnhout. Daarnaast is zij actief binnen het departement Incasso.

Ward Borgmans is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt de departementen Verzekeringen, aansprakelijkheid en verkeer en Incasso.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?