Corporate governance en aandeelhoudersovereenkomsten

Uw onderneming dient aan een uitgebreide en complexe regelgeving te voldoen. We staan u bij om al uw vennootschapsrechtelijke verplichtingen te vervullen. Een algemene vergadering of raad van bestuur organiseren, uw statuten opmaken of aanpassen, LAWTREE Advocaten kan u hierbij begeleiden.

Voor het welzijn van uw vennootschap is het voorts essentieel om goede afspraken te maken tussen aandeelhouders en andere stakeholders van de vennootschap. Het vastleggen van deze afspraken in een op maat gemaakte aandeelhoudersovereenkomst en bijkomende dienstverlenings- of bestuurdersovereenkomsten zorgt ervoor dat u niet alleen een veilig kader heeft om vandaag en morgen binnen te werken, maar smoort eveneens eventuele conflicten in de kiem.

Experten ter zake

Cato Van der Wee is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Margot De Gryse is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht en Commercieel recht.

Sanne Van den Abbeele is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht, Commercieel recht en Technologie en design.

Niels Van den Heuvel is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt het departement Vennootschapsrecht.

Sarah Broeckx is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Romy Verbrugghe is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?