Interne conflicten

Waar nauw wordt samengewerkt, is wrijving onvermijdelijk. Als aandeelhouder of bestuurder zal u in uw carrière geconfronteerd worden met bepaalde kantelmomenten. Visies lopen nu eenmaal niet altijd voor 100% gelijk. Wanneer de meningen echter zo verdeeld raken dat uw bedrijfsvoering in het gedrang komt, kan u niet zonder juridisch advies.

Of het nu gaat om inkopen of uitstappen van een aandeelhouder, discussies omtrent verboden concurrentie of de aansprakelijkheid van een van de bestuurders: we streven bij onenigheid tussen aandeelhouders en/of bestuurders steeds naar een onderhandelde oplossing.

Indien dit echter niet mogelijk is, staan we u als aandeelhouder en/of bestuurder bij in een gerechtelijke procedure voor de bevoegde rechtbank.

Experten ter zake

Margot De Gryse is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht en Commercieel recht.

Cato Van der Wee is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Niels Van den Heuvel is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt het departement Vennootschapsrecht.

Sarah Broeckx is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Romy Verbrugghe is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Sanne Van den Abbeele is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht, Commercieel recht en Technologie en design.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?