Vennootschapsrecht

Uw business, dat zijn uw mensen, uw producten, uw diensten. Maar het is essentieel om ook stil te staan bij de juridische structuur die uw onderneming nu op rolletjes doet lopen én in de toekomst veiligstelt. Wij staan u en uw vennootschap bij in alle zaken die op uw pad komen. Het vinden en opzetten van de juiste structuur van uw onderneming, het begeleiden bij een overname of fusie, de angel uit een aandeelhoudersconflict halen… LAWTREE Advocaten gidst u door het kluwen aan regelgeving van het vennootschapsrecht en komt samen met u tot de meeste optimale oplossing.

Wat LAWTREE Advocaten op dit vlak onderscheidt? We zijn trots op de snelheid waarmee we schakelen en handelen. Dat u uw deal kan sluiten: dát is wat voor ons telt. Onze hoge succesratio hebben we niet alleen te danken aan ons vermogen om steeds het grotere plaatje voor ogen te houden en creatieve oplossingen te zien, maar ook aan ons talent om moeilijke dossiers weer in beweging te krijgen, hoe vast ze ook lijken te zitten.

Experten ter zake

Niels Van den Heuvel is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt het departement Vennootschapsrecht.

Romy Verbrugghe is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Sanne Van den Abbeele is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht, Commercieel recht en Technologie en design.

Margot De Gryse is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht en Commercieel recht.

Cato Van der Wee is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Sarah Broeckx is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen het departement Vennootschapsrecht.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?