Commercieel recht

Klanten, partners, distributeurs en concurrenten: elke distributieketen is een netwerk van verschillende actoren met verschillende belangen. LAWTREE Advocaten zorgt voor juridisch sterke lijm tussen al die partijen, met onder meer verkoops- en samenwerkingsvoorwaarden en waterdichte overeenkomsten. Zulke voorzorgsmaatregelen verhinderen dat u kostbare tijd en financiële middelen moet besteden aan rechtzaken. Komt het toch tot een conflict, dan garanderen wij u een ijzersterke verdediging.

Wij gaan bovendien ‘all the way’ door u te begeleiden in het precontractuele proces, de onderhandelingen en de opmaak, controle of redactie van overeenkomsten.

U hoeft de (r)evoluties binnen e-commerce maar voor de geest te halen om te beseffen dat commercieel recht voortdurend verandert. Onze experts volgen elke wijziging in de wetgeving op de voet en zullen u proactief bijstaan. Vertrouw dus gerust op onze ervaring om uw commerciële belangen veilig te stellen.

Experten ter zake

Cato Gogne is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Sanne Van den Abbeele is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht, Commercieel recht en Technologie en design.

Lotte Geerts is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Margot De Gryse is advocaat bij LAWTREE Advocaten en is actief binnen de departementen Vennootschapsrecht en Commercieel recht.

Nicolas Wesling is partner bij LAWTREE Advocaten en leidt de departementen Technologie & design en Commercieel recht.

Heeft u een vraag of wil u meer informatie over dit vakgebied?